He alakaʻi no ka hoʻomaka ʻana no ka hoʻokomo ʻana i ka hōʻailona kūpono ma nā kāmaʻa paʻi

Hoʻolauna:Ua lilo nā paʻa paʻa paʻa i mea ʻoluʻolu a ʻoluʻolu hoʻi no nā mea he nui, a me ka hoʻohui ʻana i kahi paʻi o ka pilikino me kahi logo hiki ke hoʻokiʻekiʻe iā lākou i kahi pae hou.Inā he ʻoihana ʻoe e ʻimi nei e hana i nā mea kūʻai branded a i ʻole kahi kanaka e makemake ana e hoʻohui i kahi flair kūʻokoʻa i kou mau kāmaʻa ʻoluʻolu, ʻo ka hoʻomaopopo ʻana i ke ʻano o ka hoʻokomo ʻana i ka logo ke kī.Ma kēia alakaʻi, e ʻimi mākou i nā loina o ka hoʻokomo pono ʻana i ka logo manā kāmaʻa paʻa, e hōʻoiaʻiʻo ana i kahi hiʻohiʻona nani a ʻoihana.

Ke koho ʻana i kahi wahi kūpono:He mea koʻikoʻi ke koho ʻana i kahi kūpono no kāu logo.E noʻonoʻo i ka nui a me ke ʻano o kāu logo, a me ka hoʻolālā ʻana o nā kāmaʻa.ʻO nā koho hoʻonohonoho maʻamau e pili ana i ka manamana wāwae, kuʻekuʻe wāwae, a i ʻole nā ​​ʻaoʻao.E ho'āʻo me nā kūlana like ʻole e ʻike i ka mea e hoʻokō i ka hoʻolālā a me ka hōʻoluʻolu o nā kāmaʻa.

Nui nā mea nui:E hōʻalo i ka hoʻoluhi ʻana i kāu mau paʻa paʻa me ka hōʻailona nui, no ka mea hiki ke hoʻohilahila a hōʻoluʻolu ʻole.E koho i ka nui e pili ana i nā papepa, e ʻae i ka logo e lilo i mea hoʻonani maikaʻi ma mua o kahi hiʻohiʻona nui.

Kūlike like ʻole a me ke kala:E hōʻoia i ka ʻokoʻa o ka waihoʻoluʻu logo me ka waihoʻoluʻu o nā kāmaʻa.ʻO kahi hoʻolālā kala i noʻonoʻo maikaʻi ʻia e hoʻonui i ka ʻike a hana i kahi hoʻolālā nani.E noʻonoʻo i ka aesthetic holoʻokoʻa o kāunā kāmaʻa kāmaʻaa koho i nā kala i kūlike maikaʻi.

ʻO ka hoʻopili ʻana me ka paʻi ʻana:E hoʻoholo inā makemake ʻoe i kāu hōʻailona i kālai ʻia a paʻi ʻia paha ma nā kāmaʻa.Hāʻawi ʻo Embroidery i kahi hiʻohiʻona a me nā hiʻohiʻona, ʻoiai ʻo ka paʻi ʻana e hāʻawi i kahi hoʻopau maʻalahi.ʻO ke koho e pili ana i kāu hoʻolālā, kālā, a me ke ʻano holoʻokoʻa i makemake ʻia.

Nā Manaʻo Mea:Hiki i nā mea ʻokoʻa ke hana ʻokoʻa i ke kau ʻana i ka logo.E hōʻoia i ke ʻano i koho ʻia inā he wili, paʻi, a i ʻole ke ʻano hana ʻē aʻe i kūpono i nā mea hoʻohui o nā kāmaʻa.Hōʻoia kēia i ka lōʻihi a mālama i ka pono o ka logo i ka manawa.

Symmetry a me ka Alignment:Hāʻawi ka Symmetry a me ka alignment kūpono i kahi hiʻohiʻona nani a ʻoihana.ʻO ka hoʻonohonoho ʻana i kāu hōʻailona a i ʻole ka hoʻolikelike ʻana me nā hiʻohiʻona kikoʻī o nā kāmaʻa hiki ke hana i kahi hoʻolālā kaulike a nani.

Hoʻāʻo a hoʻololi hou:Ma mua o ka hoʻopau ʻana i kāu kau inoa inoa, e hana i nā prototypes a i ʻole nā ​​laʻana e hoʻāʻo ai i ke ʻano a me ka manaʻo o ka hoʻolālā.Hāʻawi kēia ʻanuʻu iā ʻoe e hana i nā hoʻololi kūpono e hōʻoia i ka hoʻonui ʻana o ka logo ma mua o ka hoʻokaʻawale ʻana i ka ʻike slipper plush.

Moʻolelo Brand:E noʻonoʻo i ke ʻano o ka hoʻokomo ʻana o ka logo i ka moʻolelo o kāu brand.Inā hoʻokomo kāu hōʻailona i kahi mea kikoʻī a hōʻailona paha, hiki i ka hoʻokomo pono ʻana iā ia ma luna o nā slippers hiki ke haʻi i kahi moʻolelo a hana i kahi pilina poina ʻole me kāu poʻe hālāwai.

Ka hopena:Hoʻokomo pono i ka hōʻailona manā kāmaʻa paʻapono i kahi ala noʻonoʻo e hoʻohālikelike i ka hoʻolālā aesthetics me ka pono.Ma ka noʻonoʻo ʻana i nā mea e like me ka nui, ka waihoʻoluʻu, a me ka hoʻohālikelike ʻana i nā mea, hiki iā ʻoe ke hana i kahi paʻa paʻa pilikino a nani e hōʻike ana i kāu hōʻailona a i ʻole ke ʻano pilikino.E hoʻāʻo me nā wahi like ʻole, e hoʻāʻo i kāu mau hoʻolālā, a e hauʻoli i ke kaʻina hana o ka hana ʻana i nā kāmaʻa paʻa paʻa.


Ka manawa hoʻouna: Jan-25-2024