2023 Linen Home Slippers Sweet Bow Wahine Spring and Autumn Floor Slippers

ʻO ka wehewehe pōkole:

ʻO luna maʻalahi a nani hoʻi: Hoʻohana ka luna i ke kakaka ʻekolu-dimensional, e hōʻike ana i ka quiality a me ka nani.

Maʻaleʻa a hanu: ʻO ka pulupulu a me ka lole olonā i waena o ka hoʻoheheʻe ʻana a me ka hana hanu, ʻaʻole pili ka sweating i nā wāwae.

ʻO ke kāʻei paheʻe ʻole: ʻO ke ʻano anti slip o ka sole e hāʻawi i ka maluhia o ka noʻonoʻo no kēlā me kēia hana āu e hana ai.

Hiki ke ʻoluʻolu, ʻoluʻolu a ʻike ʻia: Hiki ke maʻalahi a elastic, pelu ʻana me ka ʻole e hōʻino i ke kino kāmaʻa, paʻa a paʻa.


Huahana Huahana

Huahana Huahana

Hoʻolauna Huahana

Ke hoʻolauna nei i nā kāmaʻa home lino 2023 - ka hui kūpono o ka maʻalahi, ke ʻano a me ka hōʻoluʻolu.Hoʻolālā ʻia kēia mau kāmaʻa e hoʻomaikaʻi i kou ʻano o kēlā me kēia lā me ka hāʻawi ʻana i kou mau wāwae me ka ʻoluʻolu ʻole.

ʻO kekahi o nā hiʻohiʻona nui o kēia slipper, ʻo ia ka maʻalahi a me ke ʻano o luna.ʻO ka hoʻohanaʻana i nā kakakaʻekolu e hoʻonui i ka nani o ka nani a me ka hoʻohanohano i ka maikaʻi a me ka nani o ka hoʻolālā.Me kēia mau paʻipaʻi, hiki iā ʻoe ke hoʻohui maʻalahi i kahi mea hoʻonaninani i kou lole lumi hoʻomaha a i ʻole nā ​​lole maʻamau.

ʻAʻole wale kēia mau kāmaʻa heʻe, he mea maʻalahi loa lākou a me ka hanu.Hāʻawi ka pulupulu a me ka midsole i ka wela maikaʻi a me ka hanu e mālama i nā wāwae maloʻo a ʻoluʻolu i ka lā a pau.ʻAʻohe hopohopo hou no ka paʻa ʻana o kou mau kapuaʻi hou i loko o kou mau kāmaʻa no ka mea ua hoʻolālā ʻia kēia mau kāmaʻa e mālama iā ʻoe i ka hou a me ka ʻoluʻolu.

ʻO ka palekana hoʻi ka mea nui me kēia mau kāmaʻa.Hāʻawi ka pale anti-slip texture i ka maluhia o ka noʻonoʻo me kēlā me kēia hana āu e hana ai.Inā ʻoe e hele ana ma luna o nā papahele lāʻau paʻa a i ʻole nā ​​kile seramika, ʻo ke ʻano paheʻe ʻole e hāʻawi iā ʻoe i ka paʻa a me ka paʻa e pono ai ʻoe e neʻe me ka wiwo ʻole me ka hopohopo ʻole i ka paheʻe.

Ma waho aʻe o ko lākou hiʻohiʻona hiʻohiʻona a me nā hiʻohiʻona palekana, hiki ke maʻalahi, ʻoluʻolu a ʻike ʻia kēia mau slippers.ʻO ka mea maʻalahi a me ka lauwili e hiki ai iā ʻoe ke pelu i nā kāmaʻa me ka ʻole o ka hōʻino ʻana iā lākou, e maʻalahi lākou e mālama a hoʻopaʻa ʻia no ka huakaʻi.ʻOiai ko lākou maʻalahi, paʻa a paʻa lākou, e hōʻoia ana i ka lōʻihi o ka manawa.

Hōʻike ka 2023 hale lole lole lole i kahi hoʻolālā kakaka momona, kūpono no ka puna a me ka hāʻule.Inā ʻoe e hoʻomaha ana a puni ka hale, e holo ana i nā ʻoihana, a i ʻole e hele i kahi huakaʻi maʻamau, ʻo kēia mau paʻipaʻi kāu e hele ai.ʻO ka hoʻolālā maʻalahi a me ka hoʻolālā, nā mea hanu nani a me nā kāmaʻa non-slip textured e hāʻawi i ke kaulike kūpono o ke ʻano, hōʻoluʻolu a me ka hana.Hāʻawi i kou mau wāwae i ka nani e pono ai lākou me kēia mau kāmaʻa nani a ʻoluʻolu.

Hōʻike Kiʻi

2023 Linen Home Slippers Sweet Bow Wahine Spring and Autumn Floor Slippers
2023 Linen Home Slippers Sweet Bow Wahine Spring and Autumn Floor Slippers

Nānā

1. Pono e hoʻomaʻemaʻe ʻia kēia huahana me ka mahana o ka wai ma lalo o 30 ° C.

2. Ma hope o ka holoi ʻana, e lulu i ka wai a i ʻole e hoʻomaloʻo me kahi lole pulupulu maʻemaʻe a waiho i kahi anuanu a me ka makani e maloʻo ai.

3. E ʻoluʻolu e hoʻokomo i nā kāmaʻa i kūpono i kou nui ponoʻī.Ināʻoe e komo i nā kāmaʻa kūponoʻole i kou mau wāwae no ka manawa lōʻihi, e hōʻinoʻia kou olakino.

4. Ma mua o ka hoʻohana ʻana, e ʻoluʻolu e wehe i ka ʻeke a waiho i loko o kahi wahi e hoʻoheheʻe maikaʻi ʻia no kekahi manawa e hoʻopuehu piha a wehe i nā mea ʻala nāwaliwali.

5. ʻO ka loaʻa ʻana o ka lā i ka lā a i ʻole nā ​​wela kiʻekiʻe e hiki ke hoʻoulu i ka ʻelemakule, deformation, a me ka ʻeleʻele.

6. Mai hoʻopā i nā mea ʻoi i mea e pale aku ai i ka ʻili.

7. Mai hoʻokomo a hoʻohana paha i kahi kokoke i nā kumu e hoʻā ai e like me nā kapuahi a me nā mea wela.

8. Mai hoʻohana ia no kekahi kumu ʻē aʻe ma mua o ka mea i kuhikuhi ʻia.


  • Mua:
  • Aʻe:

  • Nā Huahana Pili