ʻO ka hoʻomaopopo ʻana i nā ʻāpana o nā Slippers Plush

Hoʻolauna:ʻO nā kāmaʻa ʻoi aku ka maikaʻi i hoʻolālā ʻia e hāʻawi i ka mahana a me ka hōʻoluʻolu i kou mau wāwae.ʻOiai he mea maʻalahi paha lākou ma ka ʻili, ua hana ʻia kēia mau hoa fluffy me nā mea i koho pono ʻia e hōʻoia i ka lōʻihi a me ka hōʻoluʻolu.E nānā pono kākou i nā ʻāpana koʻikoʻi i kūkulu ʻianā kāmaʻa paʻa.

Ka lole waho:Hana ʻia ka lole waho o nā paʻipaʻi me nā mea palupalu a me nā mea momona e like me ka huluhulu, faux fur, a i ʻole velor.Ua kohoʻia kēia mau mea no ko lākou palupalu i kaʻili a me ko lākou hiki ke mālama i ka mahana.

Laina:ʻO ka uhi o nā slippers plush ke kuleana no ka hāʻawi ʻana i ka hōʻoluʻolu hou a me ka insulation.ʻO nā mea lining maʻamau ka pulupulu, polyester, a i ʻole ka hui ʻana o nā mea ʻelua.Kōkua ka lining e hoʻopau i ka makū a mālama i kou mau wāwae i maloʻo a ʻoluʻolu.

Insole:ʻO ka insole ka wāwae i loko o ka slipper e hāʻawi i ka cushioning a me ke kākoʻo i kou mau wāwae.I loko o nā slippers plush, hana pinepine ʻia ka insole mai ka foam a i ʻole ka pahu hoʻomanaʻo, e hoʻoheheʻe i ke ʻano o kou wāwae no ka hōʻoluʻolu pilikino.Hiki i kekahi mau pa'ipa'i ke ho'okomo i ka padding a i 'ole ke kāko'o arch no ka 'olu'olu hou.

Midsole:ʻO ka midsole ka papa o nā mea ma waena o ka insole a me ka waho o ka slipper.ʻOiai ʻaʻole nā ​​mea a paunā kāmaʻa paʻaLoaʻa i kahi midsole kūʻokoʻa, nā mea e hoʻohana pinepine i nā mea e like me ka EVA foam a i ʻole ka lāʻau no ka haʻalulu ʻana a me ke kākoʻo hoʻohui.

Kahua waho:ʻO ka outsole ka ʻaoʻao lalo o ka slipper e pili ana i ka lepo.Hana ʻia ia mai nā mea paʻa e like me ka rubber or thermoplastic rubber (TPR) e hāʻawi i ka traction a pale i ka slipper mai ka lole a me ka waimaka.Hiki i ka outsole ke hōʻike i nā ʻūhā a i ʻole nā ​​hiʻohiʻona e hoʻonui ai i ka paʻa ʻana ma nā ʻano like ʻole.

humuhumu a me ka hui ʻana:Hoʻopili pono ʻia nā ʻāpana o nā slippers plush me ka hoʻohana ʻana i nā ʻenehana humuhumu kūikawā.humuhumu kiʻekiʻee hōʻoia i ka paʻa ʻana o ka slipper i kona ʻano a me kona kūpaʻa i ka wā.Eia kekahi, he mea koʻikoʻi ka nānā ʻana i nā kikoʻī i ka wā o ka hui ʻana i mea e pale ai i ka ʻeha a i ʻole ka huhū i ka mea hoʻohana.

Nā mea hoʻonani:Nui nā paʻipaʻi hoʻonani e hōʻike ana i nā mea hoʻonani e like me ke kāhili, appliqués, a i ʻole humuhumu hoʻonaninani e hoʻohui i ka hoihoi a me ke ʻano.Hoʻohana pinepine ʻia kēia mau mea hoʻonani i ka lole waho a i ʻole ka lining o ka slipper a hiki ke hoʻohālikelike ʻia mai nā hoʻolālā maʻalahi i nā hiʻohiʻona paʻakikī.

Ka hopena:ʻO nā slippers plush he mau mea nui e hana pū ana e hāʻawi i ka hōʻoluʻolu, mehana, a me ka lōʻihi.Ma ka hoʻomaopopo ʻana i ke kuleana o kēlā me kēia ʻāpana, hiki iā ʻoe ke hoʻoholo i ka hoʻoholo ʻana i ke koho ʻana i ka hui kūpononā kāmaʻa paʻae mālama i kou mau wāwae i ka hauʻoli a me ka ʻoluʻolu.


Ka manawa hoʻouna: Feb-27-2024