ʻO ka ʻimi hōʻoluʻolu: Ke koho ʻana i ka lole Slipper Plush maikaʻi loa

Hoʻolauna:ʻO ka hoʻoheheʻe ʻana i loko o nā kāmaʻa ʻoluʻolu maikaʻi i ka hopena o ka lā lōʻihi e like me ka hāʻawi ʻana i kou mau wāwae i ka puliki pumehana. Akā, he aha ka mea e ʻoluʻolu maikaʻi ai kēia mau kāmaʻa? ʻO kekahi kumu nui ka lole i hana ʻia ai lākou. E hoʻomaka kākou i kahi ʻimi e ʻimi i ka mea kūponopaʻa paʻalole no ka hōʻoluʻolu loa.

Ka hoʻomaopopo ʻana i kāu mau koho:Ma mua o ka luʻu ʻana i loko o ka honua o nā lole slipper plush, pono e ʻike i kāu mau koho. ʻO kekahi mau mea maʻamau i hoʻohana ʻia no nā slippers plush, ʻo ia ka huluhulu, ka hulu faux, ka pulupulu, ka hulu hipa, a me ka microfiber. Hāʻawi kēlā me kēia mea i kāna hui ponoʻī o ka palupalu, mehana, a me ka lōʻihi.

Fleece: ʻO ke koho maʻamau:He koho kaulana ʻo Fleece no nā slippers plush ma muli o kona ʻano palupalu a me nā waiwai insulation maikaʻi loa. Hana ʻia mai nā fiber synthetic, he māmā ka huluhulu, hanu, a maʻalahi hoʻi e mālama. He kūpono no ka mālama ʻana i kou mau wāwae me ka wela ʻole.

huluhulu faux:Luxurious and Stylish : No ka poʻe makemake i ka nani a me ke ʻano, he koho maikaʻi loa ka faux fur. Hoʻohālike kēia lole ʻahuʻula i ke ʻano a me ke ʻano o ka hulu maoli ʻoiai ʻaʻole i loko o ka hana ʻino. Hoʻohui ʻia nā paʻipaʻi hulu faux i kahi hoʻohiwahiwa i kāu hui hoʻomaha me ka mālama ʻana i kou mau wāwae i ka ʻoluʻolu a me ka ʻoluʻolu.

pulupulu:Māmā a me ka hanu: ʻO ka pulupulu kahi fiber maoli i ʻike ʻia no kona hanu a me ka palupalu. pulupulunā kāmaʻa paʻaHe māmā a mālie i ka ʻili, e hoʻolilo iā lākou i mea kūpono no nā piʻi wela a i ʻole nā ​​wāwae paʻakikī. Hoʻohui hou, maʻalahi ka pulupulu e hoʻomaʻemaʻe a mālama ʻia, e hōʻoiaʻiʻo ana i kou mau kāmaʻa e noho hou a ʻoluʻolu.

Huluhulu:Pumehana i kēlā me kēia Fiber : Ke pili i ka mehana, noho aliʻi ka hulu hipa. Loaʻa i nā pulupulu nā mea hoʻokaʻawale kūlohelohe e pahele i ka wela a mālama i kou mau wāwae i ka ʻai i nā pō anuanu. ʻO nā paʻipaʻi huluhulu huluhulu lōʻihi, ʻaʻa i ka wai, a kūpaʻa i nā mea ʻala, e hoʻolilo iā lākou i koho kūpono no ke anuanu a i ʻole ka lole o loko-waho.

Microfiber:Hoʻololi hou ʻia ka palupalu: ʻO Microfiber kahi lole synthetic i ʻike ʻia no kānaʻano palupalu ultra a me ka lōʻihi. Hāʻawi ka ʻoluʻolu maikaʻi ʻole a me ka hōʻoluʻolu ʻole nā ​​paʻipaʻi hoʻohui i hana ʻia mai ka microfiber, e hoʻopuni ana i kou mau wāwae i kahi apo e like me ke ao. He kū'ē nō hoʻi ka Microfiber i nā wrinkles, ka emi ʻana, a me ka mae ʻana, e hōʻoiaʻiʻo ana i kāu mau kāmaʻa e hoʻomau i ko lākou momona i ka manawa.

Ke koho ʻana i ka lole kūpono:I kēia manawa ua kamaʻāina ʻoe i nā lole slipper plush like ʻole, pehea ʻoe e koho ai i ka mea kūpono iā ʻoe? E noʻonoʻo i kāu ea, nā makemake pilikino, a me ka hoʻohana ʻana. Inā noho ʻoe i kahi anuanu, ʻo ka huluhulu a i ʻole ka huluhulu huluhulu paha kāu koho maikaʻi loa no ka wela loa. No ka poʻe e hoʻokalakupua nei i ke ʻano a me ka nani, ʻo nā kāmaʻa faux fur e hoʻohauʻoli. Inā he mea nui iā ʻoe ka hanu a me ka mālama maʻalahi, ʻo ka pulupulu a i ʻole ka microfiber slippers nā koho maikaʻi loa.

Nā manaʻo hope loa:I ka wā e koho ai i ka mea kūponopaʻa paʻalole, ʻaʻohe mea kūpono hoʻokahi. ʻO ke kī ʻo ka ʻimi ʻana i kahi mea i kūpono i kāu mau pono a me kou makemake, inā ʻoe e hoʻokumu i ka mahana, ka palupalu, ka hanu, a i ʻole ke ʻano. Me ka laulā o nā lole i loaʻa, pono ʻoe e loaʻa i nā ʻāpana paʻipaʻi e hana i kēlā me kēia ʻanuʻu i kahi ʻike ʻoluʻolu. No laila e hele i mua, e hoʻokomo i kou mau wāwae i ka ʻoluʻolu nani a hoʻomaka i kāu ʻimi hōʻoluʻolu ponoʻī i kēia lā.


Ka manawa hoʻouna: Mei-10-2024